Productcategorieën

Betaling

iDEAL

iDeal is het meest gebruikte online betaalmiddel in Nederland. Je betaalt gemakkelijk, snel en vertrouwd via jouw eigen bank.
Kies je bank uit het onderstaande menu en betaal direct!

Creditcard

Bij Fotowand.nl kun je ook je creditcard gebruiken voor betaling van jouw bestellingen. Wij accepteren creditcards van VISA en Mastercard.

MiniTix

MiniTix is een initiatief van de Rabobank. Via deze betaalmethode krijg je een virtuele portemonnee. Hiermee kun je online gemakkelijk en snel kleine bedragen (tot €150) afrekenen via je telefoon. De betalingen worden snel verwerkt en binnen twee dagen bijgeschreven op onze rekening.

V PAY

V Pay is een product van Visa Europe. Deze Europese betaalkaart maakt uitsluitend gebruik van chip en pin. Dit verkleint het risico op fraudegevoelige transacties. De kaart is veilig voor winkeliers en  kaarthouders door het gebruik van de nieuwste chip- en pintechnologie (EMV).

AfterPay

Eerst zien, dan betalen. Dat is het principe achter het betaalsysteem AfterPay.
Na ontvangst van jouw bestelling ontvang je van AfterPay een betaaloverzicht per mail. Je kunt dan gemakkelijk het orderbedrag betalen met een overschrijving of de iDeal-button in de digitale factuur.

Mistercash

Via het Belgische betaalsysteem Mistercash kunnen Belgische rekeninghouders gemakkelijk online betalen. Vergelijkbaar met het Nederlandse betalingssysteem iDeal.