Productcategorieën

Fotobehang maken

Gefeliciteerd, u gaat fotobehang maken!
Wij zullen samen met u stap voor stap de fotowand realiseren. Eenvoudiger kan bijna niet. Een kwestie van de volgende stappen volgen.

Fotobehang maken in stappen

Stap 1: wat is de afmeting van de wand die u wilt voorzien van fotobehang? Neem met een rolmaat de maat van de wand, vul dit in. Wij vragen een minimale afmeting van 3 m². Vul nu de breedte en hoogte in van de wand, maar neem de maat niet te krap neem 5 -10 cm speling.

Stap 2: welke foto wilt u gebruiken? Heeft u zelf een mooie foto met voldoende resolutie? Wilt u een keuze maken uit ons fotobestand? Wij beschikken over een ruim gesorteerde beeldbank met foto’s over de meest uiteenlopende onderwerpen. Er is altijd wel een foto die bij u past!
Wilt u liever fotobehang maken van een eigen foto? Natuurlijk kan dat: upload uw foto en u ziet direct of deze geschikt is voor bewerking. Dit wordt aangegeven door ‘kwaliteit’: Goed. Positioneer de foto eenvoudig door met een linkermuisklik de foto heen en weer te bewegen tot de juiste positie is bereikt, eventueel kunt u ook in- of uitzoomen. Bekijk nu eerst even het resultaat als voorbeeld in de kantoorruimte of woonkamer. Bent u tevreden? Crop dan de foto, klik op het crop icoon en ga verder met bestellen. Zo eenvoudig is het!

Houdt u er wel rekening mee dat bij het vergroten van een afbeelding de details ook in verhouding mee vergroten!

Stap 3; Bijna klaar; ga nu naar bestellen en volg de
instructies of het scherm. Natuurlijk verdwijnt ons watermerk uit de foto na uw bestelling.
Zodra uw bestelling is afgerond, gaan wij daadwerkelijk uw fotobehang maken en bij u afleveren.