Productcategorieën

Soorten vliesbehang

Wist u dat wij verschillende soorten vliesbehang hebben? In de volksmond noemt men vliesbehang ook scanbehang, smartpaper of Renovliesbehang, oftewel glasweefselbehang. Welke soort u ook kiest, wij staan garant voor goede kwaliteit, voor een scherpe prijs.

Welke vliesbehang is geschikt voor mijn fotowand?

Standaard vliesbehang bestaat zoals alle soorten uit ‘non woven’ materiaal, in een witte kleur. Mica vliesbehang is een variant die milieuvriendelijk is in mica, zilvergrijs en is niet doorzichtig. Vinyl Vliesbehang is behang dat uit meerdere lagen bestaat; een toplaag van vinyl en een basis onderlaag van glasvlies. Acrylic vliesbehang is voorzien van een waterafstotende acrylic laagje, een synthetische vezel.

Welke soort u ook kiest, wij informeren  u graag welke soorten vliesbehang het beste bij uw fotowand passen. Alle soorten hebben dezelfde unieke voordelen, het aanbrengen is eenvoudig. Zo hoeft u geen behangtafel te gebruiken en is het verwijderen van vliesbehang eenvoudig een kwestie van scheuren. Sterk, dankzij de onderliggende glasweefselstructuur en onze scherpe prijs/kwaliteit verhouding. Deze kwaliteiten vindt u terug in al onze soorten vliesbehang

Kies hier een fotowand.nl dealer bij jouw in de Regio!